8 päivän seikkailu Päijänteellä

8 päivän seikkailu Päijänteellä

torstai 14. toukokuuta 2015

Siisti Biitsi on mukavampi biitsi

Osallistumme matkan aikana Siiti Biitsi kamppaniaan jota hallinnoi Pidä Saaristo Siistinä Ry. Tarkoitus on matkan aikana jättää ranta siistimpään kuntoon, kuin mitä se oli ennen ryhmiemme saapumista. Tällä tavalla voimme jättää itsestämme positiivisen jäljen Päijänteen saaristoon ja osaltamme vaikuttaa leiripaikkojen viihtyisyyteen sekä siisteyteen.


Jokaisen veneilijän, soutajan ja melojan toivoisi itselähtöisesti huolehtivan omista roskistaan ja ei se suuri vaiva olisi, että ottaisi muutaman muidenkin jättämän roskan mukaansa taukopaikalta tai leiripaikalta. Tällä tavalla rannat ja leiripaikat pysyisivät siisteinä ilman tämänlaisia kamppanijoitakin.

Meillä Päijänne Päästä Päähän seikkailijoilla on mahdollisuus vaikuttaa, omalta osaltamme, rantojen siisteyteen nyt tällä reissulla, mutta erityisesti tulevaisuudessa omilla reissuillamme joissa voimme viedä periaatetta eteenpäin omalla esimerkillä ja opettamalla myös muille kanssaretkeilijöille, että jätetään leiripaikka siistimmäksi lähtiessämme kuin mitä se oli saapuessamme.

Haastan teitä kaikkia "ottamaan kopin" tästä asiasta ja antamaan hetken omaa aikaa siistimmän järviluonnon puolesta!

Lisää aiheesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti