8 päivän seikkailu Päijänteellä

8 päivän seikkailu Päijänteellä

Haluaisitko mukaan?

Ruokailut ja majoittuminen: Jokainen retken osallistuja huolehtii itse eväistään ja majoittumisesta (suosittelemme telttaa tms.).


Vakuutukset: Opiskelijamme ja Salpauksen henkilökunta ovat vakuutettuja koulun puolesta, mutta muille suosittelemme vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

Hinta: Retkelle osallistuminen on maksutonta.

Ohjaus: Retki on Koulutuskeskus Salpauksen luontoalan ja kalatalouden opiskelijoille ohjattu ja osa koulutusta. Muut osallistujat melovat tai soutavat mukavassa seurassa, mutta heille emme tarjoa opetusta tai koulutusta. Toki neuvomme tarpeen tullen käytännön asioissa. Retken johto suunnittelee matkareitin ja muun toteutuksen.

Kyydit: Koulutuskeskus Salpauksen melojat ja soutajat kuljetetaan Jyväskylään 21.5., samoin heidän kajakkinsa ja kirkkovene. Tähän kyytiin voi kysellä mahdollisia vapaita paikkoja. Osa melojista kuljetetaan Jämsään 25.5., myös tähän kyytiin on mahdollista päästä mukaan (myös kajakkitraileri mukana). Muuten osallistujien toivotaan järjestävän omat kyytinsä lähtö- ja paluupaikoille. Retken päätyttyä 28.5. voimme auttaa kuljetuksissa julkisen liikenteen pysäkeille.

Reitti: lisää tietoa reitistä tulossa myöhemmin.


Ilmoittautuminen: Kysy lisätietoja hanna.salminen@salpaus.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti