8 päivän seikkailu Päijänteellä

8 päivän seikkailu Päijänteellä

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Tule opiskelemaan luonto- ja ympäristöalaa tai kalataloutta!

Päijänne päästä päähän -retkemme herätti huomiota ja tuotti elämyksiä sekä paljon oppia. Tarkoituksenamme on järjestää jatkossakin vastaavia oppimistapahtumia, joihin voivat osallistua opiskelijoidemme lisäksi myös jo valmistuneet tai muut aiheesta kiinnostuneet. Jos kuitenkin haluaisit hankkia itsellesi ammatiksi riittävää osaamista luonto- ja ympäristöalalta tai kalataloudesta, nyt kesällä on vielä mahdollista hakea elokuussa alkavaan koulutukseen.

Luokkahuoneena voi olla myös kirkasvetinen Päijänne

Koulutuskeskus Salpauksen lisähaku on alkanut 15.6. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Opintopolun kautta voivat hakea peruskoulun tai ylioppilastutkinnon suorittaneet tai sellaiset, joilla on keskeneräisiä ammatillisia opintoja.

Pitkospuita rakentamassa

Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, voit hakea erillishaussa täyttämällä Salpauksen sivuilta löytyvän hakulomakkeen. Lomake palautetaan osoitteeseen  opiskelijavalinta.hakuliitteet@salpaus.fi. Erillishaussa voit vielä hakea luonto-ohjaaja- tai ympäristönhoitajakoulutukseen, kalatalouden ja maatalousalan kiintiöt ovat ammatillisen tutkinnon suorittaneiden osalta jo täynnä.

 Meiltä Asikkalasta voit valmistua seuraaviin ammatteihin: luonto-ohjaaja, ympäristönhoitaja, kalastuksenohjaaja, kalanjalostaja, maaseutuyrittäjä tai eläintenhoitaja. Koulutus tapahtuu Päijänteen rannalla, maaseutuoppilaitoksen monipuolisissa sisä- ja ulkotiloissa ja päijäthämäläisen luonnon keskellä. Koulullamme on asuntola, jonka ikkunoista voi aueta vaikka avara järvinäköala. Luonnonvara-alan opiskelijoille kuuluu myös kolme ateriaa päivässä koulun ruokalassa.

Luonto-ohjaajan koulupäivä
Opiskelu Asikkalassa on rentoa ja käytännönläheistä. Suuri osa päivistä kuluu maastossa tai muuten ulkosalla, käytännön töiden parissa. Opintoihin kuuluu työssäoppimisjaksoja oikeilla alan työpaikoilla, samoin opiskelua oikeita asiakastöitä tehden esim. NY-yrityksen kautta. Luontoalalla opitaan tiimioppimisen kautta - siis yhdessä tekemällä ja tietoa hankkimalla. Lue lisää tästä blogista tai Facebookista. Meillä toimii myös oppimisklubeja, joiden retkillä ja  tilaisuuksissa voit hankkia monipuolista osaamista kivassa porukassa, silloin kun haluat ja oppien sitä, mikä kiinnostaa.

Luonto-ohjaajaopiskelijoita syysvaelluksella Kelventeellä

Matkalla ulkoilureittien hoitotöihin Päijänteen kansallispuistossa
Oppia voit myös esim. osallistumalla kalastusklubin retkille eri puolilla
Päijät-Hämettä
Hae vaikka heti - koulutus alkaa 11.8.2015. Olet tervetullut :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti